Linnéakliniken

Linnéakliniken, en del av Sportospine AB erbjuder behandlingar med c-vitamindropp, akupressur och ådernät. Behandlingar som främst handlar om återhämtning för kroppen. Återhämtning för dig med vardagliga besvär som en stel kropp genom vår exklusiva Akupressursäng, men även med intravenös behandling av naturläkemedel för att återfå hälsa efter påfrestningar för kroppen. Utöver detta har vi behandling för att behandla estetiskt oönskade ådernät genom injektionsbehandling.

Akupressursäng

Njut en behandling på vår 3H Akupressursäng. Med högteknologi från Sydkorea för hälsa & glädje för alla. Ergonomisk design som följer ryggradens kurvatur. Med inbyggd värme och flera program. Här mobiliseras hela kotpelaren genom akupressur längs muskulaturen. 62 akupressurpunkter arbetar i ett flöde och lyfter varsamt och behagligt varje kota för ökat flöde i muskulatur och nervsystem. Sängen har infravärme och kan ställas in i önskad temperatur. Vi har vanligtvis 50 grader under bäddmadrassen som du ligger på. Detta ger en känsla av välbehag, lugn och avslappning. Denna behandling reducerar stressen i kroppen och ökar avslappningen. En fantastisk produkt framtagen för optimal återhämtning.

Ett 40 min program för hela kotpelaren för endast 250kr! (gäller tom 240714)

Pris från 15 juli är 350kr per behandling.

Välj gärna mjuka tunna kläder. Du ligger nerbäddad i sänglakan med täcke över dig.

+20 min på antingen nacke, centralt på ryggpartiet eller längre ner mot länd/rumpa för endast ytterliggare 50kr.

En behandling för alla utom dig som är steloprererad i ryggen.

Boka på tel. 0704941158. Telefontid vardagar klockan 8.00-9.00 eller på sms!


Akupressur och uppvärmd säng i ett. Testa du med!

C-vitamindropp

Linnéakliniken har c-vitamindropp, askorbinsyra, ett naturläkemedel i dropp som förbättrar de kroppsegna funktionerna och därmed boostar immunförsvaret och hjälper dig må bättre.

C-vitamin i högdos har goda effekter på energin i kroppen, och hjälper till med återhämtning efter olika typer av belastningar där kroppen använt mer energi än den lyckats tillverka. För denna behandling är det viktigaste är att administrationen är säker då droppet ges som en intravenös infusion, alltså rakt in i blodbanan. Hos oss är det endast legitimerade sjuksköterskor som utför all vård & behandling. Vi börjar få stor mängd nöjda kunder som lidit av diverse trötthetsrelaterade problem bl.a efter långvarig smärta, utmattning och genomgångna infektioner.

Fördelarna med C-vitamin är många. Vitamin C skyddar cellerna från oxidativ stress, minskar trötthet och utmattning. Det stimulerar collagenproduktionen och ökar hudens elasticitet. Reglerar immunförsvarets funktioner och energiproduktionen i varje cell.

1850 kr är nytt ordinarie pris ! inklusive behandling på 3H acupoint acupressure bed.

Denna behandling bokas alltid första gången genom ett telefonsamtal.

Ådernätsbehandling


Ådernät är mycket små och ytliga blodkärl som kan uppkomma på kroppen av olika anledningar. På Linnéakliniken behandlar vi dessa genom att med en mycket liten nål (0,3mm i diameter) spruta in ett läkemedel (aethoxysklerol)som får kärlet att ”klibba” ihop och med tiden försvinna.

För de flesta syns ett märkbart resultat på några veckor och ungefär 70% av kärlen försvinner. För bästa effekt rekommenderas 2-3 behandlingar om du har utbredda besvär. 

Behandlingen utförs av Anna Matre som har god kunskap inom området och är legitimerad specialistsjuksköterska. Du kommer till Linnéakliniken på inbokad tid och besöket tar ungefär en timme. Efteråt kan du leva som vanligt men bastu och bad rekommenderas inte den närmsta veckan. Duscha och sporta går bra. 

Vill du boka tid eller har några frågor?
telefontid vardagar 8-9 på 0704941158 eller
maila till info@sportospine.se

Det går även att smsa på 0704941158 så ringer vi upp dig.

Priser per behandling ;

Utbredda besvär 3500kr

Måttliga besvär 3000kr

Mindre besvär 2500kr

Enstaka kärl 2000kr

Vid din konsultation får du prisförslag och kan i lugn o ro värdera om du vill boka in tid för behandling.