Bo På Lantgård

Gårdsannexet är i stort sett färdigt! Vi fattas bara lite piff i utemiljön och en pool, men lugn, det kommer.
I detta hus finns det möjlighet för dig att vistas för en avkopplande eller aktiv fritid.

Huset har 4 sängplatser och 2 sovrum. Lämpligt för både den lilla familjen eller två par. De flesta möblerna är nya och det mesta håller god svensk standard (IKEA). Köket är fullutrustat och byggt för att även passa dig som är rullstolsburen. Vi vill att alla ska kunna åka på semester på landet. Dock är inte utemiljön och insteget i huset klart så har du speciella behov önskar vi att du stämmer av med oss så vi gör det möjligt för just dig att bo här.

När ni kommer möter er värd er på avtalad tid och ni får den viktigaste infon som tex dörrkoden. Sängarna är bäddade och badlakan samt handdukar ingår för 4 personer. Det finns en resesäng för mindre barn att tillgå. Berätta era behov så ska vi hjälpa till med lösningar. Tvättmaskin med inbyggd torktumlare, diskmaskin och nytt fräscht porslin! Det ska vara snyggt, enkelt och fräscht att bo på lantgård. Och glöm inte att dra för insektsskydden när ni öppnar de stora fönsterpartierna så slipper ni störande insekter!

Det finns möjlighet att åka häst och vagn eller ponnyridning. Finns intresse ser vi helst att ni bokar det i god tid på mail. Pris mellan 200kr-1000kr beroende på aktivitet. Ställs in vid dålig väderlek.

Höns, kycklingar och getter bor nära Gårdsannexet. Hästarna inte långt bort. Linderödsgrisar och biodling finns några hundra meter bort. I grannens hage betar kor så gott som hela sommaren och ofta finns får hos den andra grannen. Katten Pipen stryker omkring och kelar gärna. Håll utkik så hon inte rymmer in. Alla blir glada om huset är fritt från både katt och insekter, därför har vi finfina nät framför fönsterpartierna. Här är en äkta lantidyll men ändå nära till det mesta.

Busshållplats 300 m. Tågstation 1km. Mataffärer 1 och 2 km. Restauranger 1 och 2 km. Stranden 4 km. Golfbanor x flera, den närmsta på promenadavstånd. Båstad 10km. Ängelholm 15km. Flygplats 10km. Köpenhamn 100km. Göteborg 200km. Stockholm 600km.

Lågsäsong; januari-juni. Även under hösten 2021 fram tills poolen är klar
500kr / dygn /person.
veckouthyrning 4000kr/vecka.
efter poolbygget höjs priserna. Mer om detta då datum för detta kan preciseras 🙂

Högsäsong v.24- v. 34 veckouthyrning måndag kl 12.00-söndag kl 12.00.
8000kr/vecka.

Lediga veckor i sommar: 32, 33, 34

Ett möjligheternas hus………

I hallen finns brandsläckare och städskåp.
Stora sovrummet med TV. Nu också med mörkläggande extragardiner. Det ska vara lätt att sova hos oss!
Trevlig social yta med växlande utsikt beroende på väder och säsong.
Kök och central matplats. Nära ut till liten uteplats och gräsmatta.
Rymligt kök. Fattas ni något? Fråga oss!
Tvätt och tork i en maskin! Här samlar ni ihop tvätten i den stora tvättsäcken vid avresa.
Gott benutrymme under vasken om du rullar fram.
En långtur med Isak till havet är ett specialevent på några timmar. En mil är rundan.
Blommor och bär hör sommaren till… Längs hönsgårdens äng finns jordgubbsplantor där ni gärna får plocka de röda söta bären och mumsa i er.
Lilla sovrummet med två 80 cm breda sängar. Ni kan möblera om efter behag. Återställvid avresa.