Vilka är vi?

Familjeföretaget består av moderskeppet; möjliggöraren, ekonomiansvariga samordnaren Eva Sturesson.

Bredvid henne står visionären, den drivna ortopedläkaren, hobbysnickaren och evige scoutledaren Bengt Sturesson.

På Vadebäcks Gård finns, förutom djur och ungar, Anna och Birger Matre. Barnen heter Elsa och Mårten, 13 och 11 år gamla. De är ofta på vår studsmatta och tycker sommarkompisar är jättekul!

Anna är till yrket leg. sjuksköterska. Specialistutbildad inom ambulanssjukvård och operationssjukvård. I bagaget finns även en handledarutbildning på högskolenivå samt friskvårdsdelen; Diplomerad Massör. Driven och hästtokig. Hästar, höns, linderödsgrisavel, odling och friluftsliv är intressen, utan inbördes ordning. Arbetar en del hemifrån på kontoret intill annexet.

Birger är utbildad socionom och har arbetat inom flera olika myndigheter samt som kurator. Han är för närvarande i en ny bransch och har blivit snickarlärling. Den främsta hobbyn är att organisera och flytta runt saker i verkstaden på gården. Träning ligger även den fd. elitidrottaren, tillika volleybollspelaren, varmt om hjärtat.

IT-supporten, som är baserad i Stockholm, är teknikintresserade Ebba Sturesson som sköter mycket av arbete bakom kulisserna.